TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Folkpartiet kör ett drev mot Leijonborg. Det får dom väl göra. Jag bara reflekterar över Håkan Lind folkpartiets man i Skellefteå sen massor med år. Han sa ungefär så här; att Lejonborg hade suttit i 10 år som ledare och det är för länge och att det behövs nya krafter. Roligt att höra att andra har sämre ledarförmåga än han själv. Minns jag inte fel så har han säkert suttit som lokal folkpartiledare mer än 12 år.

Vårsol och härligt väder, det ger möjligheter att motionera. I Sverige har vi krav på hissar för att byggnaderna ska vara tillgängliga. Tyvärr verkar många tro att det därmed är förbjudet att gå i trappor. Så är det inte. Jag tycker man ska ta ansvar för sin egen hälsa genom att ta tillfället till korta motionspass genom att gå i trappor. Har sett många exempel inte minst i stadshuset där personer skulle må bättre genom att gå.

Kungsgatan börjar omvandlas i sommar, från Vasagatan till Renmarkstorget. De privata fastighetsägarna ska vara med och betala till detta. En självklarhet. Utemiljön har man ett ansvar för och det kan inte enbart vara ett ansvar för skattebetalarna. På andra områden får man stå alla kostnader för sin utemiljö så visst ska man bidra till detta även i city där fastigheterna dessutom har högre värde. När vi nästa år går vidare från Renmarkstorget ska samma regler gälla annars blir det ingen upprustning på den biten. Tyvärr är det väl ännu inte alla som insett sitt eget ansvar för uterummet och fördelen med upprustningar av utemiljön. Vi får väl skylta och tala om vilka som inte vill vara med.
2007-04-14, 14:22  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM