TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Ishockeysäsongen över för Björklöven och först då kan man börja hoppas på sommaren. Visserligen återstår både SM-finalen och VM. Mitt tips är att Linköping kommer att vinna. Det roliga är att jag trodde på dom innan säsongen startade, men visst har man varit tveksam om det skulle bli slutspel. Nu är dom utvilade och jag tror att det är det som blir avgörande.

Björklövens prestationer den här säsongen är helt makalösa. Spelarnas kvalitéer går inte att undvika att ge beröm åt men självklart ska hela ledarstaben ta åt sig av detta. Inte minst dom som sysslar med ungdoms- och juniorverksamheten och alla de föräldrar som hjälper till. Den stora överraskningen är ungdomarnas framfart. Jag är så glad för det för jag tror verkligen på det receptet och jag förespråkat det i alla tider. Satsa på ungdomen och ge dom förtroende då kommer det att gå utmärkt. Utan speltid i hyfsade lag var ska man då lära sig. Jag hoppas man fortsätter på den inslagna vägen och satsar på de ungdomar som själva vill offra lite för att bli bättre. Tyvärr ser det ut att finnas en risk att en del försvinner men det står nya och knackar på dörren. Se bara till att ungdomarna får ha bra tränare. Visst kan ett lag alltid behöva kompletteras med någon spelare utifrån. Då har jag ett förslag. Försök att se om Jackman som spelade här är tillräckligt sugen på att spela ishockey. Är han det blir han ett gott komplement till den stomme som finns kvar.

Jag vill av hela mitt hjärta lyfta på Löven-luvan och tacka spelare och ledare för denna säsong. Nästa år hoppas jag att en hel del ungdomar har mognat ytterligare så en elitserieplats skulle komma närmare än i år.

Tack Löven!

 

Lennart i Lövenmössa2007-04-02, 08:39  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM