TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

I går hade vi valkongress till vår fackliga organisation Sveriges kommuner och landsting (SKL). I den nya styrelsen blev det mandatskifte och moderaterna är tunga i den styrelsen. Vad som ska bli intressant att se är om SKL nu blir en lydig hund åt regeringen eller om man törs reagera kraftfullt på förslag som drabbar den kommunala sektorn. Jag vill inte spekulera men jag hoppas verkligen att man jobbar utifrån medlemsintresset som Lars Isaksson gjort på landstingssidan och Ilmar Reepalu som kommunföreträdare. Ansvarskommitténs förslag blir förmodligen en viktig fråga liksom att beslut regeringen och riksdag tar ska vara kostnadsneutralt.

På hemmaplan har jag inte sett något lokalt agerande när det gäller förändringarna i transportstödet som är en orättvis handling mot ett av Sveriges viktigaste företag, Volvo lastvagnar.

Dagens au är det inte speciellt mycket på, men min förkylning gör nog ändå att jag är helt slut innan kvällen. Hoppas bara att Telia vaknar till sans i sin egen hantering när det gäller abonnemangsfrågor, dom är inte kundvänliga alls. Dessutom känner jag mig lite hjälplös då min dator havererat och att jag bara har telefonen som dator. Jag hoppas verkligen man kan i efterhand lagra de dokument som fanns i den. Min lärdom av detta blir att ta säkerhetskopior minst en gång i veckan.


2007-03-28, 08:06  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM