TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Idag har vi kommunfullmäktige då vi bl.a. ska fatta beslut om Öbackaplanen. Den går säkert igenom. Det har varit många synpunkter på hanterandet. Tyvärr har det varit besvärligt att förbereda sig. Min dator packade mer eller mindre ihop i helgen så jag har inte kunnat läsa interpellationerna och enkla frågor och inte kommit åt de underlag som behövs. Egentligen inget att göra någonting åt.

Denna dag avslutas med Löven - Skellefteå. Visst hoppas jag på hemmavinst men i ärlighetens namn så hade man små chanser senast. Det fattas lite avgörande kliv. I lördags var det dock starkt att vända matchen.

I lördags skrev jag i bloggen om transportstödet och det förslag som Maud Olofsson lagt. Jag fattar inte varför det behöver förändras och sättas tak för stödet. Volvos transporter är alltid lika långt från monteringen och för landet Sveriges är det väl bra om företagen har likvärdiga villkor som dom nere på kontinenten.

Konflikt inom Handeln ser ut att kunna bli av trots att handelsarbetsgivarna och facken är överens. Då ingriper de stora hökarna på Svenskt Näringsliv och protesterar. Strejk till påsk för livsmedelhandeln slår ju hårt mot medborgarna medan hökarna inte ens torde äga handelsföretag. Storebror ska vara stor i svenskt näringsliv. En märklig organisation som inte heller vill vara med i olika möten med samhället i övrigt.2007-03-26, 06:56  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM