TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Så besannades mina farhågor. Näringsminister Maud Olofsson vill inte att företag ska växa i Norrland. På annat sätt går det inte att tolka förslaget om transportstöd som man i tysthet beslutat om och skickat över till EU för att godkännas Vi har jobbat för att bland annat Volvo lastvagnar ska få sitt stöd som inte förhandlades in av den förra borgliga regeringen och som det tog för lång tid innan vi fick tillbaka. Jag minns så väl hur Maud kritiserade regeringen trots att det var Börje Hörnlund som glömt att förhandla in det. Jag har på olika sätt försökt få fram ett besked om transportstödet då jag såg att det fattades pengar till detta i budgeten.

 

Så smög man fram ett förslag som drabbar stora och viktiga företag. Visst går Volvo lastvagnar bra men sånt ska inte ett transportstöd ta hänsyn till utan det ska kompensera för avståndet. Nu vill jag se en kraftig reaktion från de borgliga länspolitikerna och att de ställer upp och protesterar mot regeringens politik på samma sätt som vi gjorde tillsammans då sosseregeringen fingrade på det
Samma dagar får vi höra  att det finns utrymme för reformer och skattesänkningar. Visst är det mycket märkligt att det inte finns några hundra miljoner som på sikt tryggar jobben och investeringarna för tex. Volvo och andra stora företag. Det är mycket viktigare reform än att sänka skatten lite.
Maud Olofsson är det största hotet som finns mot Volvos utbyggnadsplaner.

Anders Sehlström blev störd över min förra blogg om UIK s klubbhus. Han slingrar sig  genom att hänvisa till Sandåkern. Dom ville flytta fotbollsplanen och få en egen inom Noliaområdet. Nu är det löst och dom får sin egen plan sitt eget kansli vid Grubbeskolan. Bra för alla. Till min stora glädje ser jag att folkpartiet röstade fel och det tror jag även moderaterna gjorde. Sellström som ledare för alliansen i planeringsfrågor har nog inte alla med sig. Dessutom finns inga regler eller bestämmelser som säger att man inte får ha kanslilokaler inom idrottsplatsområden. Gimonäs har fått sina inom samma område

 
2007-03-24, 11:25  Permalink


Maud Olofsson kanske inte vill att arbetarna i Gnosjö skall tvingas betala för att företagare skall tjäna pengar i Norrland, nej.

Frågan är väl varför DU anser det. Det är väl ändå rimligen den som anser att man skall göra den typen av ekonomiska subventioner som har till uppgift att förklarar varför. Eller?
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM