TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

I de borgliga leden finns inget samband mellan de olika politikerleden inom kommunen. I byggnadsnämnden sa alla utom vi nej till UIK:s klubbstuga inom Gamliavallen. I fritidsnämnden som ändå har ansvaret över fritidsfrågorna blev svaret ja. De borgliga och vänstern har ingen tilltro till sina ledamöter om att de kan bedöma om det ger intrång eller försvårar för Gamliavallens nyttjande. Skulle tippa att det är Sellström som drivit de borgliga åt fel håll. Britt-Marie Lövgren har sagt till mig att Fp är för. Gör inte prestige av detta. Jag litar på att Fp och M ändrar sig för UIK:s skull.

Igår hade vi Kommuninvest och Mats Odell som ansvarig minister var på plats och höll ett anförande. Inte av den högre klassen och det beror inte på att vi tillhör olika partier, utan att jag inte visste vad han sa. Ledamöter från andra partier var rent utav förskräckta över hans agerande. Nu var inte detta ett valtal utan det var ledande kommunpolitiker från Sveriges kommuner som satt och lyssnade och vi fick inte ett enda besked som pekade åt något håll.

Apropå korvgubbarna så måste vi få fram ett förslag till beslut hur det ska se ut i framtiden. Kan bli regler hur de ska se ut osv. men jag är övertygad om att en del kommer att vara kvar.

Ett nytt bibliotek behövs antagligen. När det nuvarande byggdes var vi kanske 30tusen färre. Nu behöver ett bibliotek möjligen se annorlunda ut för att klara sin uppgift.2007-03-23, 07:46  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM