TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Jag håller uppriktigt sagt på bli less med att rätta media och förklara för folk vilka politiska beslut som är fattade. Det måste också bli klarare från tjänstemännen vad som är förslag och vad som är beslut, skärpning på alla fronter. När det gäller korvgubbarna, för det är gubbar, så måste dom självklart bort medan Kungsgatan byggs om, det är bara så. Men hur vi ska ha det i framtiden finns inga beslut fattade om, punkt. Vi ska se över hur vi ska ha det, det är självklart och i vilken omfattning men det blir en senare fråga. Ett gott råd till alla som undrar är att alltid prata med ansvariga politiker så får man reda på vad som är beslutat eller inte. Besluten finns dessutom alltid protokollförda för respektive nämnd eller styrelse, vilka när de är justerade läggs ut på kommunens hemsida.

UIK får inte sitt efterlängtade klubbhus. Markreservationen har man fått av kommunen men sen sa alla stopp utom oss. Varför ska man straffa UIK om man vill demonstrera mot oss? Självklart är Gamliaområdet lämpligt som kansliområde. Flera föreningar har redan idag sina kanslier bl. a i sporthallen. Gimonäs flyttade dit i samband med att Gimoborg skulle bort som idrottsplats. Motståndarna hänvisar till diskussionen om Sandåkern, men för dom finns en lösning även om det inte blev på Noliafältet. Jag bara konstaterar att nu vill alla partier utom oss straffa UIK av någon anledning. Jantelagen säger ju att man inte får bli för framgångsrik. Eller är det för att man säljer matcher till oss och LO eller vad det nu i fridens namn beror på. Inom områden som är till enbart för idrott ska man kunna ha kanslilokaler och föreningarna ska kunna äga dom och inte enbart tvingas hyra av kommunen. Sandåkern kommer att få bra kanslilokaler och bra planer när man flyttar från nuvarande plats. UIK är väl för bra på kvinnlig idrott om jag nu fattar det rätt.2007-03-22, 08:09  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM