TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Såg för en gångs skull Västerbottensnytt. När det gäller Ön fattades inga beslut om inriktning, punkt slut. Ärendet återremitterades för att kompletteras. Det här kommer att synas i protokollet. Ni som inte tror mig gå in och läs protokollet, det kommer att läggas ut på kommunens hemsida. De beslut som fattades var att avslå KD:s krav på att norra delen skulle undantas från bebyggelse och miljöpartiets krav på att Ön inte skulle bebyggas allt. Det sista strider dessutom mot fullmäktiges beslut om att göra en översiktsplan för att bygga bostäder. Miljöpartiet har inte respekt för beslut fattade i fullmäktige.

Biblioteket ska bygga ut eller bygga nytt om Kulturnämnden får som dom vill. När jag läste det på VK:s hemsida kom det som en överraskning. Jag ska inte föregripa den utredning som dom begär, men om man vill vara färdig före 2014 och att man ska ha råd med detta - vilket är en förutsättning för nya och dyrare åtaganden, så kanske man skulle kunna sälja det nuvarande bibliotekshuset och använda den reavinst som borde finnas. Detta som en del av finansieringen till ett nytt. Då skulle hyran bli lägre. En framtidsmodell för att kunna snabba upp Umeås utveckling skulle kunna vara ett sånt förslag.

Har en gång för många år sedan sagt att när det gäller planeringsfrågor är en bra utgångspunkt för att lyckas; att centern är emot. Vi får se om detta stämmer även inför framtiden, men det finns många goda exempel varav ett av dem är den s.k. tunnelbacken.2007-03-21, 07:24  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM