TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Jag hoppas att fler skulle fundera över folkhälsan och vad kan vi göra för att förbättra den. Jag har pratat och skrivit om det många gånger. Jag har också skrivit om var och ens egna ansvar för sin personliga hälsa. Botemedlet är rätt kost och motion. Det händer att man ser barn som är kraftigt överviktiga och det är inte förvånade när man ser vad vissa barn väljer att äta. Jag är dessutom övertygad om att samma barn inte heller stimuleras till motion. Vuxenvärlden måste ta sig ordentligt i kragen och tidigt stimulera barnen att äta rätt och motionera. Samhället och skolan är inte ensamt ansvarig för detta utan det stora ansvaret ligger på föräldrarna. Jag tillhör dom som tror på opinionsbildning i dessa frågor som det viktigaste medlet och det är därför jag med jämna mellanrum återkommer till folkhälsoperspektivet i debattartiklar och nu även på bloggen. Motionera och att äta sunt kostar inget men ger mycket välbefinnande.2007-03-12, 11:59  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM