TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Dessa vållar ständig debatt och det är inte bara när det gäller Botniabanan, utan nästan jämt. Inte minst länsstyrelsen har lagt sig i där den folkvalda kommunorganisationen fattar beslut. Inte mer om detta, men visst har det gjorts misstag. Jag har själv i början av min politiska bana varit med om att fatta beslut om de lokaler som finns på Rådhustorget (Frasses) och Renmarkstorget (Turistbyrån). Ingen kan väl säga att det blev riktigt bra och visst skulle det kunna göras bättre. Turistbyrån känns som en stor barriär uppåt Renmarksesplanaden som inte är någon esplanad numera och Rådhustorget plåtfasad känns inte riktigt rätt. Det kanske börjar vara dags att konstatera att de gjort sitt och att vi kan göra något bättre på båda torgen.

Sarkofagerna dvs. betonglådorna som det några veckor planteras i mellan de båda torgen, huva va fult och malplacerat de känns. De måste definitivt bort när Kungsgatan rustas upp. Vissa fasader som Domus mot Rådhustorget och vissa fasader mot Renmarksesplanaden och dess torg är väl inte heller någon höjdare. När vi planerar läggs mycken kraft för att utforma utemiljöerna för de tre månaderna juni, juli, augusti medan dom andra nio månaderna när det är mörkt, grått och trist får stå tillbaka för de tre sommarmånaderna. Hela året bör gälla i planeringen av utemiljöerna.2007-03-09, 10:28  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM