TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Regeringens politik blir också synligare och synligare. Det ser också ut som om att många som röstade på alliansen inte trodde på deras vallöften om försämringar. På annat sätt kan man inte tolka opinionsmätningarna. KD:s syn både på familjepolitiken och abortfrågan tror jag är sånt som folk inte tror någon vill genomföra. Vårdnadsbidrag och subventionerade tjänster kan aldrig ge en bra samhällsutveckling och måste betraktas som kliv tillbaka i jämställdhetspolitiken. Nu får vi framöver se när Folkpartiet tvingas tillbaka i dessa frågor av de konservativa krafterna. A-kassan strömmar folk ur p.g.a. regeringens höjning av avgifterna. Hur det ska bli för dessa när de blir arbetslösa får vi med stor sannolikhet se längre fram. Alliansen vill även förändra lagen om anställningsskydd och det skulle inte förvåna mig ett dugg om det är för att kunna ge företräde till att ha kvar jobbet om du inte är med i facket. Man blir mörkrädd när man hör högerkrafter som DN:s ledarskribent och många andras syn på konflikträtten och man vill flytta tillbaka klockan minst 100 år. Många borde nog läsa på för att lära sig varför facket bildades och varför facket finns kvar och måste få finnas kvar. Jag vill inte ha ett statligt system med lönebildning som i många andra länder med minimilöner. Vi ska vara rädda om den svenska modellen. Förnyelsen inom facket är däremot en sak för fackföreningsrörelsen att ta tag i för den behövs. Organisationen bör fungera eljest i dagens samhälle och med de utmaningar som finns idag.2007-03-05, 08:55  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM