TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Reaktionerna på vad man kunnat få i kollektivtrafik som överklagningarna på Botniabanan och därmed förseningarna kostar skattebetalarna lät inte vänta på sig. Jag undrar bara vilken galla som skulle ha spytts över mig om vi fått en fördyring på 2 miljarder för något projekt. Däremot har jag inte sagt något som VK:s ledare påstår, att jag vill begränsa överklagandemöjligheterna. Men visst måste man ifrågasätta rimligheten. Demokratiskt har dragningarna fastställt av kommunfullmäktige i Umeå och med en Översiktsplan bakom sig. Det måste väl anses demokratiskt korrekt att folkvalda fattar dessa beslut. Regeringen har också fattat beslut om att godkänna dragningen. Regeringens sammansättning har utsetts av riksdagen som också är valda av folket.

 

Om vi som politiker fattat beslut som kostar 50 miljoner per år i 40 år har vi tvingats avgå. Detta oöverblickbara system gynnar inte investeringar i vårt land utan bara dom som vill ha en egen födkrok i systemet. Vi som politiker måste kunna ifrågasätta om det system som riksdagen fastställt, miljöbalken och alla de regler som finns runt den, är rätt och ändra dessa om det får oanade konsekvenser för dom som ska betala detta, nämligen skattebetalarna. Jag lovar att hålla debatten igång om regler som missgynnar skattebetalarna så länge jag lever. Finns det en enda person i detta land som tror att det gynnar Sverige som land om regler är så obegripbara att kostnaderna inte går att kontrollera. Vem kan tro att det skapar jobb i det privata näringslivet, som sedan generar skatter som vi får välfärd av. Tänk vad roligt det varit om vi haft 50 miljoner till att göra välfärd av.2007-02-19, 11:59  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM