TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Vädret varierar

vissa dagar som nu måndag morgon riktigt kallt. Jag ogillar detta och därför blir det skönt att åka till Thailand men jag ska hålla igång bloggen. Jag måste också se till att jag får med några dvd:s med Lövenmatcher åt Puta ”taxiåkare” som flyttat dit. Hoppas det ordnas.

 

Sedan sist

har jag sett på de s.k. miljöhusen på Tomtebo och det ser spännande ut. Krister Qvick har mer idéer om miljöbyggande och visst hoppas jag att han kan komma fram här på hemmaplan.

 

BB i Nordmaling

har jag också besökt för första gången på, i morgon, 61 år. Där har idag Botniabanan projektkontor och vi är flera som fötts i den lokalen som varit och är engagerad i det. Jag var tvungen ringa min snart 95 årige mor för att höra vad barnmorskan hette och det mindes hon.

 

Regionråd och Blå vägen

har vi haft utan större omvälvningar men en sak är viktig och det är att komma igång med förarbetet med Leader då det nu finns projektpengar för Lag grupper. Jag var också på ett intressant seminarium i fredags om stadsbyggande som handlar om att bygga staden rätt, liksom att bo vid vattnet.

 

Helgen

har varit fruktansvärt jobbig då man har så många starter i störtlopp, skidskytte och trav. Man förundras över hur Anja lyckas samla ihop sig till stordåd efter stordåd och att Järbyn tar en medalj trots att han snart fyller 40 år.

 

Borgerlig kulturpolitik

betyder olika behandling. Statens institutioner på kulturområdet får behålla momsen som blev resultatet av skattetvist. Operan i Umeå får det inte och länets borgerliga är tyst som en sten.

 

Veckan blir

ganska lugn. Idag är det besök hos länsledningen med anledning av deras hantering av planerna, sedan två företagsbesök. Tisdag är födelsedag och förmiddagen spenderas tillsammans med Mona Sahlin som besöker oss, sedan kommunstyrelse. Onsdag är det konferens om kommunalt samverkansorgan. Jag är bara förvånad över att vi är så få kommunpolitiker från Umeå som deltar. Lako redan kl. 8 på morgonen samma dag i Lycksele och offentligt möte på kvällen i Yttersjö. Torsdag är det Kvarkenrådsstyrelse i Finland och vid hemkomsten två-part dvs. möte med universitetsledningen. Museet har vi bolagsstämma med på fredag då titten på en svävare uteblev. Lördag då är jag på väg österut. Ja, detta är min kalender för denna vecka. Jag ska skriva kortare framöver.2007-02-12, 12:01  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM