TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Blåsten
har ställt till stora problem i södra delarna av landet. Stora och många kullblåsta träd s.k. vindfällor. Vi var själva på väg från Tallinn över havet, där gick det lugnt, men sedan var det desto blåsigare när vi var på land mellan Gävle och Sundsvall. Jag känner inte igen debatten sedan Gudrun även om det var lindrigare. Nu är det inte regeringens fel som det var förra gången. Vad är skillnaden?

Mona Sahlin
har fått många nomineringar och blir säkert en bra partiledare. Men visst blir man trött när man såg hur Lotta Gröning, Aftonbladet, agerar mot henne. Man skulle kunna tro att hon ringde till Sören Wibe och bad att han skulle skicka in en kritisk artikel mot nomineringarna. Nu har dock en annan del av samma tidning gjort en Sifo undersökning som visar på starkt stöd för henne men däremot har hon sämre förtroende från gamla gubbar enligt samma undersökning. Kan man säga att gamla gubbar är så konservativa att det alltid ska vara gamla gubbar som leder vårt parti? Av debatten syns det vara så men jag tillhör inte dom, även om jag fyllt 60. Har aldrig i hela mitt liv förstått mig på Lotta Gröning och aldrig heller förstått varför hon får tycka till om allt. Vad har hin gjort för gott.

Idrottsgalan
Visst blev det en högoddsare att Kallur fick Jerringpriset. Välförtjänt men hur kunde det ske. Jag tycker att dessa omröstningar strider mot alla demokratiska regler. Till och med programledarna står och uppmanar tittarna att rösta flera gånger. Vad är ett pris värt om man inte vet att så grundläggande demokratiska saker som; en person en röst åsidosätts. Det var samma sak med alla dessa röstningar via webben där dom som har bäst spamfilter får igenom flest röster. Sedan speglar media ut röstningarna och resultatet. En Sifo undersökning ringer dock inte upp samma person flera gånger.2007-01-16, 09:00  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM