TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Skrev den här bloggen förra veckan men det har inte blivit att jag har hunnit lägga ut den förrän nu.

Jag har i fullmäktige varnat för att om vi inte hittar en bred politisk lösning blir det inget äventyrsbad med ny simbassäng. En sådan lokaliseringsfråga är det fel att votera om. Vi får inte glömma att det är ett ökat badande som ska finansiera detta, inte mer skattepengar. De allra flesta verkar ha glömt detta. Simförbundets nya krav på banbredd är en sådan driftfördyring. Spadelar och äventyrsdel är väl egentligen en fråga för marknaden att klara av men det är viktigt för besöksnäringen och med det som utgångspunkt borde näringen äga och driva och vi köper för bassänglängderna. Staden mellan broarna riskerar att gå i stå. För om det bara är skattebetalarna som ska stå kostnaderna då är det inte rätt att vi utvidgar delen med kommersiella kommunala lokaler för fik, saluhallar eller vad det kan vara.

Politiker
som börjar vara emot saker för att det är vissa bolag som vill bygga eller utveckla Umeå har inte jag mycket tilltro till. Det som är bra är att de pengar som investeras i fastigheter står kvar och ger jobb.

Högeralliansen
Är gynnad i media inför valet säger professor Kent Asp i en DN artikel. Då speglas det ut i all annan media. Detta om något kan väl betecknas som en lågoddsare. Inget har väl varit så synligt att Persson och S speglades negativt och alliansen positivt och att de styrde mediadagordningen. Rannsakan krävs eller tala om att ni i media företräder alliansen, det är ju det som sker.

Mona Sahlin
är västerbottens kandidat till partiledare med all den erfarenhet och kunskap hon har. Självklart hittar media någon eller några som är emot. Detta var också en lågoddsare. Men den riktiga lågoddsaren är att TV tar Lotta Gröning till studion för att få vara kritisk mot partiet. Hon har inte gjort annat och stämmer med Ask resonemang att ställa folk i dålig dager. Är det någon som någonsin granskat vad Lotta Gröning gjort förutom att klaga.

När jag ändå är inne på lågoddsare
så var Lövens seger i onsdags också det även om dom i sista perioden fick verkningar av någon typ av sömnpiller. Att tappa spelet som dom gjorde visar på dålig skärpning, så skärpning Löven.

Högoddsare
måste det vara att inte Maud Olofsson krävt Carl Bildts avgång. Hon brukar ju fort kräva andras avgång. Nu har hon inte gjort detta men hade det varit en sosse har hon med stor sannolikhet varit i pressen för länge sedan och krävt dennes avgång. Hon hade dessutom fått stort media utrymme för detta. Varför frågar ingen henne varför hon som vanligt inte kräver avgång på riktigt allvarliga saker som Bildts optioner.


2007-01-15, 12:03  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM