TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Förra bloggen var en tillbakablick och lite framåt. Bakåt denna gång blir kortare då det i stort varit att ta hand om Tilde i helgen, följa skidskytte och idrotten i övrigt och ett besök på julmarknaden som definitivt inte kändes som julmarknad då vädret tog död på dessa känslor.

Idag är det Länsstyrelse
och där har vi bevarande av skogar och min uppfattning har hela tiden varit att vi sätter av för mycket produktiv skogsmark. Vad ska Sverige leva av om vi inte tillåter att de förnyelsebara produkterna som skogen ger kan användas. Vi ska ju ställa om samhället och skogen måste ingå där. Ställ i stället krav på hur den ska skötas, för många av de områden som bevaras är just de områden som skötts.

Förorenade områden
är en annan stor fråga där det handlar om oerhört stora summor för att rätta till gamla synder. Vi måste göra det men det är inte lätt att lägga fast ett ansvar bakåt i tiden då man följt de lagar som gällde vid den tiden.

Jullunch ska vi också äta hos landshövdingen. Det är nog det enda julbordet som slinker ner före julafton då det är då julen börjar för mig. Jag vill inte vara less på julbordet när julen nalkas.

Vädret
när kan vi få ett bättre väder så vi slipper regn och dimma? Tyvärr kan vi inte fatta beslut om detta i länsstyrelsen eller i kommunerna.


2006-12-11, 12:18  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM