TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

På bara den korta tid jag haft egen hemsida har jag haft fler beökare än vad jag vågat fantisera om. Kul också med kommentarer. Drt gälelr att hålla tungan rätt i mun så att det inte blir feltolkningar av det jag skriver. Johan kommenterar mina tankar kring damidrott och jag är tacksam för det. Jag menar givetvis inte att lesbiska tjejer är mindre värda och jag menar absololut inte att lesbiska tjejer ska hålla sig borta från idrotten.

 

Apropå idrott så har jag varit på spinning idag. Det var svettigt och det är ju själva grejen med spinning. Med ett liv som mest består av stillasittande är det nödväningt med motion. Det slog mig idag att om någon från bondesamhället hade landat i nutid och sett ett gym eller en träningsanläggning hade den personen undrat om vi var kloka. Efter en hel dags hårt arbete gå och svettas ännu mer. Korkat! Nu lever vi ju inte på det sättet utan måste röra våra kroppar som faktiskt till sin natur är skapade för att arbeta fysiskt. Det är komiskt att många i vår tid duschar före arbetet och inte efter! Jag är medveten om att det är många som har tunga lyft på jobbet och som faktiskt blir svettiga eller trötta i kroppen men även de personerna kan behöva röra sig för att få styrka att klara av sitt jobb.

 

Nu väntar en ny vecka med nya möten och nya beslut som ska fattas.  Troligen kommer jag att lära mig något nytt. Jag brukar göra det och det gillar jag.2006-02-19, 21:49  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM