TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

I lördags var det dags för Göteborgs socialdemokratiska kvinnodistrikts årsmöte.

 

Kl 11 var jag och ordföranden för Röda Rosor på plats på partidistriktet (s). Vi koordinerade, hade ljudutrustning för Brunnsparken, hennes man hämtade och körde ljudutrustningen. I Arbetarrörelsens Infotek hade jag kvällen innan kört, med egen dramat, 50 baguetter (à 25 kronor styck) och lämnat i kylskåpet. Jag och Almas representant från Rättvis Handel lämnade baguetterna på AFIG (Arbetarrörelsens Folkhögskola) och bar bord och la stolar i rätt ordning.

 

Sen åkte jag spårvagn till Brunnsparken och Röda Rosors ordförande var på plats där som moderator och kvinnan hon intervjuade i Brunnsparken var Kommunalarbetarförbundets ordförande. Mycket inspirerande kvinna. Sen gick jag och köpte saft och träffade min gamla föreningskamrat från Lundby sdk som flyttat till Trollhättan. Min sångkompis var också på plats liksom min föreningskamrat från Röda Rosor. Sen åkte vi till AFIG för årsmöte.

 

Förutom oss - Göteborg - var också Bohuslän, Norra Älvsborg och Mölndal representerade. Alla distrikten var samlade i tre rum på AFIG. Kommunals ordförande kom, berättade att hon ursprungligen var från Halmstad, jag fick hennes autograf, och hon fick oss verkligen att känna att vi var på gång.

 

När årsmötet var slut begav vi oss till thailändsk restaurang och hade samkväm. Alla kunde inte vara med. Restaurangen var inte dimensionerad för detta. Det var tråkigt att distriktets ordförande inte kunde vara med för att hon var på budgetkonferens i Kungälv och lyssnade på Leif Pagrotsky. I övrigt var många s-kvinnor med på budgetkonferensen i Kungälv. I framtiden måste vi ha större framförhållning så inte samordningen och koordineringen stupar på några personers frånvaro av engagemang. Jag tänker ta lärdom av årsmötet.2012-03-15, 20:38  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM