TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

I går var jag på världens bästa teaterföreställning - Crime scenes - på Nya Studion (översta våningen) på Stadsteatern i Göteborg. Det var inte alls kvinnan som brottsplats utan det var en föreställning med fem kvinnor i åldern 30-60 år och deras relationer till könsmaktsordningen och om att ta plats, det var ekivokt och blygt i en enda salig röra, och jag kan bara säga det, har ni en chans att se den - SE DEN!

 

I dag är internationella kvinnodagen och snart ska jag i väg till Gustav Adolfs Torg och demonstrera med s-kvinnor och senare upp till Konserthuset och titta på en kvinnlig komiker.

 

I går var jag och andra partiarbetare på Järntorget och delade ut kaffe och flygblad och tjötade med folk. I dag hade vi en diskussion om rasism och antirasism på expeditionen. På lördag ska s-kvinnor ha distriktsårsmöte och då kommer Kommunals ordförande och tillsammans ska vi stå vid Brunnsparken och tjöta med folk.

 

Snacka om att tiden går snabbt och ännu mer nu när jag är anställd. Pappa är på Bali. Livet runnar på. Träningen måste skötas och i morgon ska jag träna liksom jag gjorde i måndags. Livet leker. Allvaret finns. Det finns orättvisor och orättvisor måste bekämpas. Vi syns på barrikaderna!

 

Göteborg den 8 mars 20122012-03-08, 16:50  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM