TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

I dag var det dagen för att flytta de sista sakerna från vindsvåningen på Heurlins plats 9. Flytten från Heurlins plats 9 till Järntorget 8, i december 2011, var en flytt som slöt cirkeln, eftersom 1952 gick flytten åt andra hållet. Vindsvåningen mellan fjärde och tredje våningen innehöll plåtlådor, gamla saker som skulle slängas. Om du är van att spara på saker så är det inte lätt att "men ska vi verkligen slänga den här" - snacket. Likafullt måste det göras. Containern blev mer eller mindre fylld på de 4 timmarna vi höll på i dag.

 

En liftanordning höll på och fixade på fasaden för vår nya skyltlogga. Ut med det gamla, in med det nya, i viss utsträckning.

 

Arbetsveckan - min andra - är slut. Jag är anställd. Jag är assistent. Jag är en del av arbetsgemenskapen.

 

I morgon är det teaterföreställning: Den sista wrestlern.

 

I övermorgon är det sång- och spelgruppen.

 

Livet är underbart. Jag önskar er alla detsamma. Ge aldrig upp, jag gjorde aldrig det, jag är var jag vill vara. Pappa är pensionär. Han åker till Indonesien. Jag unnar honom verkligen hans nuvarande liv. Ni pensionärer som arbetat ett helt yrkesliv, ni lämnar ett tomrum efter er, hoppas ni vill bli mentorer. Jag har arbete. Jag är lycklig.2012-02-24, 22:57  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM