TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

OnOff har gått i konkurs. Så pass. Konkurrensen från El-Giganten, SIBA, Media & Markt, som för övrigt fyller 5 år, blev för stor. Den enes bröd, den andres död.

 

På måndag börjar jag praktisera på Arbetarrörelsens Minnesbibliotek i Göteborg. Det är halvtid och kl 9-13. Det går inte låna böcker. Bokpaket delas ut till äldreboenden och träffpunkter. Socialdemokratiska föreningar kan hämta kassar med böcker, om bara finns dubletter. Sen kan bokkassarna vara vinster vid lotterier. Svenska folket är ett läsande folk.

 

Kolonin Sävenäs vara eller inte vara fortsätter att gäcka. Trafikverket och advokat och hovrätt är inblandade. I kväll är styrelsemöte. Lyckan står den djärve bi.

 

Min kusin läser psykologi på ett universitet i Fayetteville, Arkansas. Hennes pojkvän flyttade precis till Ohio. Förut hade de 17 timmar emellan sig, nu har de 14. Förr bodde de båda i Florida.

 

Kusinens bror gifte sig precis med sin norska flickvän. Han jobbar på Zoegas, Helsingborg. Gott, starkt kaffe. Fast Gevalia är godare.

 

En annan kusin jobbar på ett hotell i Oslo. En annan kusin jobbar i ett fiskrenseri i Norge. Norge påverkar många människor. Även mig. En norsk kvinna kanske anställer mig i augusti-september. I bagaget finns min danska farmor från Köpenhamn. Nordiska språk, speciellt danska, är vackra. För 100 år sedan förstod svenska folket ganska bra danska. I dag kommer engelskan in för lätt. Det är synd. Danska och svenska är östnordiska språk, norska och isländska och färöiska är västnordiska språk. Vi får försöka leva med detta.

 

 2011-07-13, 15:06  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM