TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

I dagens Nya Wermlandstidningen kan man läsa om en del av de satsningar som den blågröna alliansen vill genomföra i Karlstad. Den kan du läsa här!

 

Bland annat säger Per-Samuel Nisser (M) kommunstyrelsens nya ordförande att man tycker det är viktigt att satsa på centrum. Han säger bland annat I centrum skulle jag vilja se en förbindelse över järnvägsspåren till Inre hamn. Samtidigt är det viktigt att Östra Torggatan rustas upp. Det är viktigt att Östra Torggatans norra del rustas upp och får samma utseende som den södra. Det hoppas vi kunna lösa nästa år. Det är viktigt med en fin entré till stan norrifrån. Dessutom behöver vi knyta Karlstad CCC bättre till övriga centrum.

 

Ja, det var det och var väl inte så konstigt. Satsningen på Stra Torggatan finns med i investeringsbudgeten från i maj i år så det tyckte även den rödgröna majoriteten, eller....

 

Det är nu det verkar ha hänt något, för det som Per-Samuel uttalade sig om i tidningen i går, det gäller inte längre, något har hänt! Efter lunch idag satt jag tillsammans med tre partikamrater och arbetade med vår S-budget, vi blev något förvånade när vi såg att den nya blågröna alliansen tagit bort satsningen på Östra Torggatan ur iinvesteringsbudgeten för 2011 och flyttat den till 2013. Hur var det nu med den så angelägna satsningen på Östra Torggatan som du Per-Samuel uttalade dig om i tidningen i morse?

 

Det är märkliga turer med denna blågröna allians, det som gäller ena dagen gäller inte andra, eller kan det vara så att Per-Samuel inte kommer ihåg vad han förhandlat fram? Ur led är tiden....

 

Till nästa gång

 

Christian2010-11-18, 18:50  Permalink
Andra bloggar om:  


Alla kommunalpolitiker (politikens B-lag) oberoende av färg, vill efterlämna monument efter sig.
I Uppsala blev det ett "musikens hus" en vidrig plåtkoloss i centrum, byggd för lånade pengar..
Så varför inte lite monumentpolitik även Karlstad..?
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM