TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 


Ja, vem skulle vilja ha det egentligen? Inte nog med att ja dragits med en svår sommarförkylning hela helgen, nu blev jag störd av att något i brevlådan när jag sitter i fåtöljen med en filt över mig.

Det var ett utskick ifrån de borgerliga partierna som vill övertyga väljarna om att de borde få mandat att leda Karlstad kommande mandatperiod.

Fyra gubbar! Ja det är vad de lockar med, fyra gubbar och inga varvade listor på tre av de fyra listorna, jippi vad det ingav hopp för framtiden och era ideér för hur Karlstad ska styras de kommande fyra åren.

I ett annat utskick skriver för övrigt Folkpartiets gruppledare om hur bra han har stortrivts i Karlstad sedan han och hans familj flyttade hit för tolv år sedan. Det är väl bara att buga och bocka för den fina komplimangen, det är ju vi som haft förtroendet att få leda Karlstad under den tiden du bott här så att höra det från gruppledaren för ett borgerligt parti ger ju fin pr för oss.

Men inte ska man väl bara slänga skit på dem bara för att man är uttråkad av att vara förkyld så in i norden? Lite goda idéer har de ju också, som i försomras när moderaterna lämnade in en motion om så kallad parboendegaranti på våra vårdboenden, jättebra idé, det infördes för flera år sedan i Karlstad, vilket jag upplyste dem om innan motionen lämnades in, men skam den som ger sig, kan ju finnas någon väljare som tror att moderaterna kom på det först och därmed kunna plocka lite poäng på det. Det kan du läsa mer om här!

Vad vill vi då? Man ska ju inte bara tracka ned på oppositionen, även om det ibland känns som ett smörgåsbord att plocka av, vårt kommunalpolitiska handlingsprogram kan du läsa i om du klickar här!

Till nästa gång

Christian2010-08-08, 19:21  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM