TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Om det inte var så tragiskt att många människor skulle behöva upptäcka alliansen rätta ansikte innan dom förstod vad alliansen menade med sina politiska idéer. När dom sa att det skall löna sig att arbeta. Annars kan man bara glädja sig åt att alliansen rasar i senaste opinionsundersökningen till 43.8 procent.

 

Det råder faktiskt yttrandefrihet i Sverige, något som många liberala och borgliga tidningar tycks ha missat. Ofta hör man åsikten att när facket och LO kritiserar regerings politik så skall man vara tyst eftersom väljarna ha valt alliansen. Men inte har den liberala pressen varit tyst under alla dessa år då folket valt en socialdemokratisk regering och vad säger dom nu när opinionen redan tröttnat på alliansens politik.

 

Men mest intressant är hur alliansen kommer att reagera på denna svidande kritik som svenskarna har riktat mot den förda politiken.

 

Jag läste att Anders Borg hade skrivit i sin bok Generell välfärdspolitik – bara magiska ord?

Jag citerar.

” Att på ett rationellt och humant sätt nedmontera den generella välfärdspolitiken, i syfte att öka den allmänna välfärden, kommer att vara politikens och den politiska ingenjörskonstens viktigaste uppgifter åtminstone under de närmaste 3 – 4 decennierna. Arbetet kommer att kantas av misstag, bakslag och besvikelser, precis på samma sätt som det mödosamma arbetet med att bygga upp modellen, men det måste ske.”

Slut på citat.

 

Är det detta som Anders Borg och dom nya moderata genomför nu genom att dom kallar sig ett arbetarparti.

 

 

 2006-11-19, 18:29  Permalink
Andra bloggar om:  
Nya kommentarer kan ej göras för detta blogginlägg!Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM