TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Man måste så säja att dom är duktiga i den borgliga alliansen hur dom bedrar ett helt folk. Dom säger att dom vill inga större förändringar, utan förändringarna görs bara för att alla skall ha ett arbete och gå till och välfärden skall stärkas.


Kommer någon att kräva Carl Bildts avgång eller kommer han att sitta kvar trots att har investerat sina pengar i tobak , vapen och porr. Fredrik Reinfelt utnämde honom till utrikesminister, vågar han idag avsätta honom om han blir en för stor beslastning för trovärdigheten? Men moderaterna har i fall visat att dom inte är ett vanligt arbetarparti, trots alla löften och det gick inte lång tid innan dom avslöjade sig.

 

Mats Odell säger att byggbranschen mår bäst av att inte vara beroende av pengar från staten med anledning till att stödet till byggandet av bostäder försvinner. Märkligt uttalande från en man som är med i den regering som hävdar att vi måste stödja städbranschen och att det nyttigt för alla om vi subventioner städningen hemma hos folk.

Nu har dom dragit in 45 miljoner kronor, pengar som gått till att utbilda fackligt förtroendevalda. Hur vad med dom nya kollektivavtals kramande moderaterna.

Avgifterna till a-kassan skall höjas, liksom avgiften till trafikförsäkringen för att både a-kassan och trafikförsäkringen inte skall belasta skattebetalarna, men sanningen är nog att dom skall finansiera regerings skattesänkningar.

 

I våras ojade sig moderatledaren över socialdemokraterna fildelningslag och ville se en snabbförändring i lagen för att det skulle bli lagligt med fildelning, men den nya moderata justitieministern tänker inte riva socialdemokraternas lag mot fildelning.

Moderaterna har även varit starkt kritiska mot socialdemokratiska utnämningar. Men när dom själva utnämner så väljer dom eget folk och Per Unckel väntas bli ny landshövding i Stockholm.

 

Moderaterna pratar om ny tider och ny moderater men politiken är samma gamla högerpolitik.2006-10-29, 15:06  Permalink
Andra bloggar om:  
Nya kommentarer kan ej göras för detta blogginlägg!Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM