TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Det är inte konstigt att ”överklassen” tycker att det fuskas så mycket i samhället och att vi måste strama åt och göra det svårare att fuska eftersom dom själva fuskar så mycket. Dom utgår från att alla beter sig som dom gör.

 

Ska höjningen av a-kassan finansiera, skattesänkningen för dom välbeställda och vi kan vi inte ens skylla på att dom förde oss bakom ljuset utan alliansen gick till och med på val att sänka a-kassan ändå kan man uppleva när man läser tidningar och ser på t.v. att många människor är överraskade över vad som nu händer.

 

Det tog 100 år för högern att inse att a-kassa var något positivt. Hade vi haft någon fackföreningsrörelse och något socialdemokratiskt parti om högern redan på 1800 talet hade infört a-kassa?

 

Tänk om alliansen lägger ner public service. Hur kommer det att drabba det offentliga samtalet? Vad gör vi då? Har vi någon reservutgång? För det är väl ändå så att vi inom rörelsen som är så dålig på att själva driva media räknar mer att public service skall belysa dom frågor som rör oss och om det är så måste det vara ett mål för alliansen att lägga ner public service.

 

 

 2006-10-22, 12:49  Permalink
Andra bloggar om:  


Jag vad ska man säga..mmen en sak är klar man frågar men media gör dåliga analyser vad politikerna säger.

En konsekvens analys är viktig.


Nya kommentarer kan ej göras för detta blogginlägg!Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM