TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

 

Jag tycker det är lite lustigt att våra stora liberala tidningar försöker leda den socialdemokratiska eftervals debatten. Dom liberala tidningarna tycks älska socialdemokratin och dess ideologiska frågor, jag förstår inte varför dom inte konverterar och blir socialdemokratiska istället. Då kunde dom verkligen vara med.

När dom liberala tidningarna säger socialdemokraterna måste våga tänka nytt, då är det skattesänkningar, ökad privat konkurrens och privata alternativ, försvagning i arbetsrätten dom menar. Men varför skulle socialdemokraterna välja en mer nyliberal politik. Nyliberalismen har ju folk förkastat och moderaterna har istället valt att försöka låta som socialdemokraterna. Det är ju mer demokrati och frihet vi behöver. Så nu är det dags att gå vidare mot mer ett socialdemokratiskt samhälle. Där folk har större möjlighet att vara med och påverka i sitt dagliga liv på sin arbetsplats. Att sänka arbetstiden så att alla får mer tid med sina barn och sin familj och ta hand sitt hem. Ska det verkligen vara tillåtet att lägga ner lönsamma företag, vilket förakt visar man inte för dom människorna som jobbar där. Satsa på mer gemensamt ägande.

Där samarbete ger trygghet och framgång. Alla måste få känna få känna sig behövda, vi behöver ett samhälle med trygga människor.


2006-10-11, 16:45  Permalink
Andra bloggar om:  


Bra och fyndig skrivet!


Nya kommentarer kan ej göras för detta blogginlägg!Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM