TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Från att det har varit att alla ungdomar i Hjälbo var ute och slog sönder sin stadsdel. Slutade det med det var några rutor som var sönderslagna. Men den borliga tidning som jag läser på morgonen hade fortfarande ingen förståelse för att det finns ungdomar som tar till våld för att visa sin övergivenhet och utanförskap, utan tror att straff är den ända metoden att få stopp på våldsamheter.

Men om man känner sig utanför och upplever att ingen lyssnar och bryr sig om en förutom när man tar till våld, då syns man i tv och radio. Då är man någon. Är det då så konstigt att det går sönder rutor.

 

Är det en merit att inte betala skatt om man är minister i en borglig regering. Jag läser att ministrar har köpt svart städhjälp. Är det verkligen lämpligt att utse dessa människor till ministrar som skall utveckla Sverige, och som man förväntar sig att  vara bra ledare och föredöme. Eller är brottets art som anses så obetydligt att det inte är något att bråka om.

 

Jag tänkte inte på när jag skrev min krönika att jag behandlar två olika brott som jag ser med andra ögon än liberalerna eller dom nya makthavarna gör. Jag tror att ungdomar som förstör på stan, inte gör det för att förstöra utan dom gör det för att bli uppmärksammade och att vi inte löser några problem med att straffa dom utan vi måste ge dom mening med livet.

Medan liberalerna och dom nya makthavarna inte tycks anse att köpa svart städhjälp är något som skall lösas med straff. Utan tycker att staten skall subventionera städhjälpen så man inte behöver köpa svart städhjälp men inte heller behöver betala mer än man gjorde för svartstädhjälp.

 

 

 2006-10-10, 16:07  Permalink
Andra bloggar om:  
Nya kommentarer kan ej göras för detta blogginlägg!Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM