TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Är Internet slutet på vår civilisation? Jag vet jag tar i lite. Jag älskar själv datorerna och Internet där allt kan brytas ner i ettor och nollor och skickas mellan datorerna över hela vårt jordklot. som vi anpassar oss mer och mer till, nu inför vi digital t.v. vi kan lyssna på digital radio, vi kan läsa våra dagstidningar på internet, vi fotografera med digitala kameror, och vi skickar skrivna dokument över Internet. Vi har anpassat våra liv till ettorna och nollornas möjlighet och det finns mycket positivt i detta. Vi köper varor på internet. Internet har gjort världen mindre.

 

På Internet kan man köpa allt utan att behöva lämna rummet och risken att bli avslöjad med en suspekt vara är minimal. Internet lockar oss att köpa det som vi inte skulle köpa om varan bara fanns på ica eller konsum och alla kunde oss.

 

Har internet något samband med att slavhandel ökar, den så kallade trafficingen, eller finns det andra anledningar, att det har blivit enklare och naturligare att resa, ökad rotlöshet och ökad fattigdom. Kan det vara så att världen och människorna saknar visioner för ett mer humant samhälle och att det leder till att den grymma sidan av mänskan komma fram. Hopplöshet hos både offer och förövare.2006-06-06, 21:57  Permalink
Andra bloggar om:  
Nya kommentarer kan ej göras för detta blogginlägg!Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM