TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Min mamma skulle aldrig bli en sosse fult ut för hon gillade inte att gå i strumplästen utan hon använde alltid skor inomhus.

Det är sossarna som har fått svenska folket att gå i strumplästen och det praktiseras säkert både i slott och koja. Alf Svensson sa en gång att problemet med Sverige och svenskarna är att alla är sossar.

Många är idag upprörda över moderaterna att stulit socialdemokraternas ord . Men tänk om det är precis tvärtom. Att det är den Socialdemokratiska närvaron och påverkan i samhället som nästlat sig i tänkandet hos moderaterna. Att inga partier kan hålla sig borta från dom socialdemokratiska tankarna och till slut blir som socialdemokraterna. Nu har ju moderaterna även skaffat sig en ny historia som bättre skall passa in i deras nya liv som arbetarparti.2011-12-10, 16:33  Permalink
Andra bloggar om:  


Resan nedåt började när Alliansen (moderaterna) iförde jobbskatteavdraget.Hur mycket ni än klankar ner på detta så har det vunnit valet åt Alliansen två gånger,folk i gemen har fått mera i plåboken,så enkelt är det.
Den andra anledningen stavas Schlingman,en formidabelt påhittig person,en sådan skulle Ni också ha haft.
Jo helt visst och sant Kenneth

Högern har infört två tredjedelssamhället. där en tredjedel av befolkningen glädjer sig åt att ha mer pengar i börsen. Frågan är vad som händer när den kvarvarande tredjedelen slutar att skämmas utan reser sig och protesterar med full kraft
Kära Britta.
Det händer ingenting,vad ska hända tror du,skall den tredjedelen göra revolution.Vilket parti kommer att stödja dom?
Nisse Menar du att utförsäljningar,avregleringar ,låg a-kassa,jakt på sjuka och krigande på USA:s och Natos sida är av socialdemokratiskt signum?För det är väl det som är moderaternas och borgarnas huvudsakliga politik just nu .
Jag hoppas att du bara uttryckt dig slarvigt,eller "hemska tanke ",att jag själv läser fel.


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM