TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Kokbok för det självläkande människan. Boken stod i bokhyllan där jag jobbade och boken finns även i min bokhylla även om jag har gett upp att laga mat efter den. Nu idag finns det ju dinkelmjöl i varenda mataffär. Men när jag började och försökte laga mat till den självläkande människan så var det inte så.

Tjejen som bodde i lägenheten var på väg ut genom dörren igen och sa som hastigast att hon var tvungen att komma hem och se till sitt surdegs bak. Och då frågade jag henne om hon lagade mat ur kokboken och jag fick tveksamt svar. Men istället sa hon att hon var vegan. Men att hon uppskattade långsamheten i matlagningen i kokboken. Då berättade jag att jag hade kokboken även i min bokhylla och att jag hade försökt laga mat efter den men hade gett upp. Men att jag idag försöker att undvika halvfabrikat.

Och jag äter ju allt , fisk , kött och grönt

 

Men det svåraste är när man står framför smågodiset för hur nyttigt är det ur alla synvinklar. Ibland lyckas jag gå därifrån utan påse. Men oftast går jag därifrån med påse.2011-11-01, 18:15  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM