TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Alla skall kunna tänka sig rösta på moderaterna. Säger moderaternas partisekreterare om jag citerade henne rätt.


Nya moderaterna det ända arbetarpartiet. Visst har tiderna förändras från att moderaternas föregångare allmänna valmanskåren bildades. Som en protest mot att arbetarna bildade ett parti,Sveriges socialdemokratiska arbetareparti. Då var det inte tal om att allmänna valmansförbundet skulle vara ett arbetarparti. Men nu har arbetarna det bättre förspänt och flera partier att välja på. Ett arbetarparti och ett arbetareparti och vänsterpartiet som väl vill tillhöra samma gruppering fast dom inte ger så mycket väsen av sig om att vara ett arbetarparti eller arbetareparti.

I helgen from torsdag har moderaterna partistämma i Örebro och man kan följa den på SVT. Och ungmoderaterna är inte lika övertygade om att moderaterna är ett arbetarparti för dom pratar hela tiden om att avskaffa LAS och turordningsregeler. Medan arbetsmarknadsministern hävdar att ändra i LAS och ta bort turordningsregelerna inte är verktyget för att skapa en bättre arbetsmarknad.

Det skall bli intressant att se när ungmoderaterna har växt upp och tagit över moderaterna om dom kräver att moderaterna åter blir ett konservativt/nyliberalt parti eller om dom har tagit till sig att moderaterna är ett arbetarparti och tycker det är bra även med trygghet i arbetslivet.2011-10-21, 16:56  Permalink
Andra bloggar om:  


Jag skulle aldrig kunna rösta på ett parti där jag inte vet vilka ekonomiska intressen som står bakom. Det har jag för mycket stolthet för och så är jag självmedveten.
Ända ??


Nils Erik Lindblom: lite stavfel och sär skrivningar så få man alltid lite kommentarer. om jag skulle börja lägga in det lite medvetet?
Det är tragiskt att se hur SAP inte tar strid och punkterar M:s ihåliga retorik utan bara sitter tysta och låter M dominera klassiska S-frågor.

Var är partiledningen ?
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM