TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Vad är en människa värd? Varje månad dör en byggnadsarbetare i en arbetsplatsolycka. Men det verkar gå media och tidningarna förbi. För inte är det något som följs upp.

Det är ingen viktig fråga för regeringen Reinfeldt heller för det första dom gjorde när dom kom till makten 2006 var att avskaffa det statliga stödet till utbildning av skyddsombud. Skyddsombudet har en viktig uppgift att stödja arbetstagaren att se till att arbetsplatsen är säker. Skyddsombudet har kunskap i vad som är en säker arbetsplats.

 

Men att socialdemokraternas partiledare har fått för hög ersättning från riksdagen är en verklig kris för landet verkar det som. Av att döma vad som står i media

Och det höjs röster att han borde avgå. Även inom dom egna leden. Vilket gör mig förvånad. Hur skall vi kunna vinna valet 2014 om vi skall hitta en ny partiledare. Det är inte socialdemokraterna som behöver ny ledning. Det är Sverige som behöver det. Sverige behöver en regering som ser problemen och har några idéer till att skapa förutsättningar för att det skapas jobb så att de unga kan försörja sig.Sverige behöver verkligen Både Juholt och Mona Salin
så att vi får en bra arbetarregering
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM