TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Håller det goa Göteborg på att bli lilla DDR. Med rätt att anonymt anmäla din kollega för att ta mutor. Även till privatägda Göteborgs-Posten kan du anonymt anmäla misstanke om mutbrott. Rena McCarthty hysterin. Moderaterna starke man Jonas Ransgård vill att vi skall vända på varje sten och misstänkliggöra alla som anställda inom i kommunen. 2011-10-08, 09:46  Permalink
Andra bloggar om:  


Men nu måste du skämta! Är du allvarlig nu när du tycker att lite korruption är ok och att bilden av Goa Göteborg är viktigare? Jag skulle då gärna vilja veta var din gräns går?

Milano, Rom, eller som i Mexico där man helt enkelt skjuter av en hoper misshagliga personer. Självklart och enkelt hade varit att ha en noll-tolerans om fiffel då politikerna så gärna hittar på projekt som de kan driva.


Nils Erik Lindblom: vilken politiker i Göteborg tänker du på håller på med fiffel?
Annelie Hultén ville också vända på varje sten. Det är ju förhållandevis lite pengar tjänstemännen och bolagscheferna roffar åt sig. Men det kan ju inte vara ok att göra det. GP granskar sosseriet naturligtvis hårdare en sina egna, som roffar i betydligt större utsträckning, men oftast har de ju lagen på sin sida. Det är bättre att angripa borgarnas moral (typ Carl B hans styrelseuppdrag i kombination med sin utrikesminister post.) istället för att vara rädd att vi håller på att bli en DDR-stat. Skattemedel måste ju hanteras på ett bra sätt.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM