TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Kommer moderaterna och alliansen att överleva den dagen som Fredrik Reinfeldt tycker att han har gjort sitt. Förra veckan pratades det om att Anders Borg spåddes att ta över ledarskapet i moderaterna efter Fredrik Reinfeldt. Men det tror inte jag alls. Jag tror nästa partiledare kommer att bli en återgång till en mer liberal/konservativ partiledare. För även om Moderaterna har varit väldigt framgångsrika med Fredrik Reinfeldt så tror jag det finns ett missnöje inom moderaterna att Fredrik Reinfeldt inte är mer konservativ/ liberal.

 

Just nu ser vi annars hur dom små allians partierna vill bli större. Centern har valt ny partiledare och Kristdemokraterna försöker sparka sin partiledare för att vissa kristdemokrater anser att kd har potential att växa. Men det är främst från andra borgliga partier som dom kommer att ta väljare.

 

Undrar hur Fredrik Reinfeldt kommer att klara den här balansgången att hålla ihop alliansen när en del av dess parter kommer att profilera sig mer för att vinna nya väljare?


Alliansen som idé kan givetvis överleva med andra frontfigurer och ledarpartier. Om nu centerns nya partiledare Annie Lööf lyckas att göra centern till det största borgliga partiet kan hon och centern ta över ledarskapet i alliansen.Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM