TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Likt en rockstjärna eller politiker ser han ut på bilden när han går med sina civilklädda poliser, Lars Vilk.

Lars Vilk har alltid varit en kontroversiell person och jag undrar om han inte lever sin roll som den utsatta konstnären som jagas av terrorister. Är han på toppen av sin karriär nu?

Det är inte första gången som det stormar kring Lars Vilk  men skillnaden är att nu skyddar staten och polisen honom mot terrorister. Förut var det staten som var hans fiende. När han byggde stora skulpturer som staten ville riva. Läs mer här.2011-09-24, 14:02  Permalink
Andra bloggar om:  


Jo, nog är han lite som en politiker, Vilks. Kontroversiell och känd. Som Olof Palme och Anna Lindh, kanske?

Jag tolkar ditt inlägg som att du i viss mån tycker att som man sår, får man skörda. Måhända en övertolkning.

Att vi har människor i Sverige som blir så upprörda över andras åsikter att de gör allvarliga försök att mörda är ett problem. Oavsett om det är nazister som försöker ta kål på det öppna samhällets försvarare, eller om det är islamister som försöker ta kål på religiösa hädare. Det är ett problem vi måste ta tag i - och helst utan att därmed sparka ut alla mörkhyade eller alla med rakade huvuden och stora kängor. Eller genom att säga till de som talar att hålla käften.


Nils Erik Lindblom: Du kanske har rätt. När jag såg bilden i Göteborgs-Posten när han gick med sina livvakter. Fick jag en känsla att av att gillade sin läget och så kom jag att tänka på att han varit i hetluften förr , men att det var staten som var hans fiende då.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM