TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

 

Idag ökade politiker föraktet. Att dom inte lär sig att man inte kan skylla ifrån sig när man blir påkommen med fingrarna i syltburken. Även om man har rätt enligt lagen att ha fingrarna i syltburken. 



2011-09-22, 22:06  Permalink
Andra bloggar om:  


Det är även ett sätt att få folk till att inte gå till valunorna , nåt som faktiskt slår mot de svagaste grupperna i Samhället.

jag må säga jag skulle inte vilja vara ung idag.
Samtidigt vill jag inte bli gammal heller, för hur blir det med vården när inte ens gamla får hemhjälp men där
man ger RUT-avdrag för uppstädning efter fyllefester,


De som dessutom jobbar inom vården kommer få en omöjlig arbetssituation.
Politikerfifflet ger automatiskt nya röster till SD. Retoriken om solidaritet blir ganska patetisk när man pensionerar sig vid 50 på skattebetalarnas bekostnad.
Hej!

Du undrade några dagar sedan varför folk inte röstar på sossarna när de "vill alla väl". Och så idag har vi Annika Billström på tapeten.

Och dessutom är det SAMMA Annika Billström som AVSKAFFADE underhållet i Stockholmshems hyreslägenheter. Det var hennes stora seger som ordförande i det kommunala bostadsbolaget. Sedan början på 90-talet får alltså hyresgästerna betala själva för tapetsering, målning och golvunderhåll i de kommunala hyreslägenheterna hos Stockholmshem. Det är ju ändå inte överklassen som bor i de lägenheterna, eller?

Och solidaritätsförespråkaren, kvinnokämpen och invadrarbeskyddaren Annika Billström sedan drar sig inte för att utnyttja regelverket till max. Hon har ju inte gjort något "fel" medan förortsborna har fått snällt pröjsa mer för boendet tack vare hennes välvilliga sosseinsatser.

Det finns flera exempel på att höga sossar inte lever som de lärt: vad sägs om Mats Hult?

Sossarna, om de själva menar den moral de försöker torgföra, borde göra upp med dessa avarter inom rörelsen för trovärdighetens skull. Men det lär inte hända något nu ... heller.
Dra inte alla över en kam!

Läs gärna min blogg här på s-info:

http://www.s-info.se/page/blogg.asp?id=545&blogg=52016
Nils Erik, ett råd i all vänlighet: Särskriv inte! Det heter politikerförakt, inte politiker förakt. Av någon anledning är särskrivning väldigt frekvent här på S-bloggar.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET




Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM