TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Tänkte jag skulle ta timeout i bloggandet och surfandet och ägna mig att klassisk sommar semester aktivitet sista veckan. Men jag bröt det redan idag. Undrar om att ta timeout kommer att bli det som Mona blir mest känd för förutom att hon gillade Toblerone. Jag lyssnar Göran Perssons bok nu och han tog upp P-böterna och dom hade jag helt glömt bort. Det inte alltid så att våra politiker blir kända för det som dom ville bli kända för. En folkpartist gav namnet åt ett litet hus. Vilket? Hon blev även känd för att han ville få en grupp att sjunga We shell overcome.

Jag brukar börja dagen med att gå in på ekots hemsida och läsa. Vad som har hänt i Sverige och i världen. Efter en en svart vecka med Norge som ända måltavla. Jag tycker inte det har funnits plats för något annat i tankevärksamheten. Så är det ända dags börja reaggera på att det händer andra saker i världen.

USA, jag funderar så varför republikanerna vill att USA skall ställa in betalningarna. Och vad händer i världen om det sker. Arbetslöshet, Krig. Vad tror republikanerna att deras politik och USA makt skall gynnas av den kris som det kommer att bli i världen.

När jag läste om kriget i Syrien så tänkte jag på att Reinfeldt beslutat att ta 1 miljard från biståndspengarna och att Anders Borg skall kunna använda pengarna till vad han vill. Dessutom läste jag för några dagar sedan om en svältkatastrof i Afrika. Men då kunden fortfarande bara ta in Norge.

Det har klagats på att Fredrik Reinfeldt har hållit en så låg profil efter massakern i Norge. Men Reinfeldt har kanske tyckt att det har varit svårt att stödja och trösta socialdemokrater. Det har ändå inte varit hans medlemmar som har blivit utsatta. Nu har jag läst att Fredrik Reinfeldt har åkt på semester till Turkiet och det var väl inte så lyckat. Läste på Ekots hemsida att det är oroligheter i Turkiet.

Sabuni vill kvotera in kvinnor i kommunala bolag. Nu verkar hon inte tycka det är lika väsentligt att kvotera in privata bolag och med tanke på alliansen strävar efter att privatisera statliga och kommunala bolag så vad är det för långsiktigt i det.
I Norge är dom lite tuffare och kräver att det skall finna kvinnor i dom privata bolagens styrelser. Men det är klart eftersom dom har en socialdemokratisk regering.Bara ett tips:
Prova att läsa igenom innan du publicerar texten.
Texten är bemängd med särskrivningar och felstavningarna äro legio.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM