TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Som antirasist är jag glad att Jimmi Åkesson tar avstånd från terrorattacken i Norge.

Det känns bra att han är motståndare till att döda socialdemokrater.

 Och att han tar avåstånd från den mannen och hans idéer som gjorde terror attacken.

Men så börjar jag och fundera över sverigedemokraternas ideologi.

Vad röstar folk på när dom röstar på Sverigedemokraterna.

Vad förväntar sig väljarna få med en röst på Sverigedemokratera.

 Vad skiljer ut sverigedemokraterna från socialdemokraterna, miljöpartiet, vänsterpartiet, moderaterna, centerm, folkpartiet och kristdemokrateran. Varför röstar dom inte på något av dom andra partierna ?

Sverigedemokraterna har väl inget som inte dom här övriga partierna har?Läser man SD:s partiprogram finns inget som skiljer dem från andra partier, utom just att man är motståndare till den flyktingpolitik som förs i Sverige.

Lägg märke till att jag skrev motståndare( främst mot Muslimer och den Islamska religionen) inte att de är främlingsfientliga, rasister eller att de hatar invandrare.
Då bortser jag ifrån att det inom SD, såväl som inom andra partier, finns folk med extrema åsikter.

Men folk har enormt svårt att vara objektiva, enär skvaller, skrönor och hörsägen alltid är mer spännande, eller som i bloggarnas värld, där överord och rena personangreppen är vardagsmat för att man kan uttala sej anonymt.

Dock hanterar man SD ungefär som man behandlade Josefssons dolda kamera i valstugorna.
I stället för att dra igång en stor undersökning och debatt om Svenskens åsikter om flyktingpolitiken, fokuserade man på om det var moraliskt riktigt att använda dold kamera.

F.ö. har vi i vår humanitära välvilja, en tendens att "sticka huvudet i sanden".
Vi vill inte se, inte höra, inte veta sanningen om det som är obehagligt att ta ställning till.
Dock har c:a 342 000 väljare tagit ställning genom att rösta på SD och jag är övertygad om att ett par miljoner till delar deras uppfattning i flyktingfrågan.

Skrivet av en Socialdemokratisk väljare.Nils Erik Lindblom: Jag tycker det är viktigt att sverige tar emot flytingar som hotas till livet för sina åsikter. Socialdemokraternas hela politik bygger på att hjälpa dom som har det svårt eftersom socialdemokraterna bildades för att organisera underklassen som inte hade några medborgliga rättigheter.
Flyktingar kommer ofta från muslimska länder. Förr kom dom ofta från sydamerika, när det fanns många diktatorstyrda länder. Flyktingar kommer inte från EU.
Självklart kan bli konflikt när olika kulturer möts. Vi har inte tänkt på det. Men det kan inte vara ett skäll att inte försöka rädda liv.
Nu har skrivet varför jag tycker Sverige måste vara öppet för flytingar.
Fast jag egentligen frågade vad SD ville med sin politik. Ena sidan säger dom nej till flytingar och kanske dom invandrare och flytingar som redan finns i Sverige. Men när dom blir kritiserade för att vara invandrar fientliga som känner dom sig bara påhoppade.

Ang slutet på din kommentar.
Fientlig behöver man inte vara för att man är kritisk till något så det är väl ganska mänskligt att de reagerar negativt om du kallar dem fientliga. Det är ett för starkt ord.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM