TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

I går umgicks jag med Gud när jag klippte häcken. Enligt min tolkning av Lasse Bergs Gryning över Kalahari så är det musiken som ger oss kraft till livet. Idag när jag slutför jobbet och klipper rent i diket och samlar ihop allt avfall skall jag umgås med Göran Persson som läser ur sin bok. Man är aldrig ensam med en mp3 spelare på öronlängds avstånd.

2011-07-29, 08:42  Permalink
Andra bloggar om:  


http://www.youtube.com/watch?v=oEYJ_RjJCzA
Musik kan ju ibland uttrycka vad man vill säga.
"Våra händer fattar era"tillägnat Norge,från youtube


Nils Erik Lindblom: Jag är verkligen en musik älskare och lyssnar mycket på musik och kan ibland uppleva att bra musik kan få en att tro att ingent är omöjligt att göra. Muskien ger en sån otrolig kraft och då handlar det inte om vad dom sjunger i musikstycket , utam själva musik, rythmen. Så därför var det så roligt att läsa om att musiken var det som fick oss att överleva och då tyckte jag det var naturligt att göra musiken till GUD. Jag har splittrad syn på religonen precis som på männikskan den är både ond och god. men religonen följer människan som en evig skugga
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM