TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Det är väldigt tacksamt att skriva om SD för man får många läsare. Jag vet inte om dom är för eller emot. Men man får ofta någon som tycker att man har fel åsikter om SD . Och då är det ganska hårda ord. När jag började blogga så var det nyliberalerna som var dom som kände sig som rättvisans försvare. Men sen alliansen och Reinfeldt kom till makten har det blivit tyst ifrån nyliberalerna. Men dom har väl blivit nöjda med Reinfeldt som statsminister eller så har dom blivit sverigedemokrater. Fast det är ett väldigt långt steg mellan nyliberalismen och sverigedemokraterna. Fast både nyliberaler och sverigedemokrater hatar socialdemokrater.

Det är lätt att kritisera, en kritiker tycker alltid att han har rätt och i den situationen har sd befunnit sig länge. Men nu när dom blir en del av det i samhället som kritiseras så är det inte lika lätt och det är lätt tycka att man blir felaktigt kritiserat. Men så har det varit för sossarna länge, som har kritiserats både från sverigedemokrater och nyliberaler.

Sverigedemokraterna måste lära sig att inte bli förbannade när någon kritiserar dom. JImmi Åkesson har mycket att lära av Göran Persson som alltid älskade att vara i händelserna centrum även om det handlade om att någon kritiserade något som han hade gjort.Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM