TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Är det splittring eller utelutningar på gång i sverigedemokraterna? Nu hackar dom inte bara på politiska motsåndare som sverigedemokraterna tycker beter sig otjyst mot dom. Nu börjar dom hacka på varandra 2011-07-26, 14:00  Permalink
Andra bloggar om:  


Splittringen har funnits jättelänge men nu är den uppenbar och frågan är om det kommer leda till uteslutningar
10000 islamister tänker som Anders

Ilsamister tog ansvaret, islamister hyllar terrordådet, islamiter hotar med fler!

Ynkligt hur ni unyttjar SD!
Ledande SD:ares illa kamouflerade stöd till attentatsmannen kommer säkerligen att förvärra den splittring som redan finns i partiet. Björn Söder är dock ingen mjukis utan snarare den mest vedervärdiga potentaten i den härdföra kärnan i partitoppen. Men man har satt i system att låta personer på lägre nivå "göra bort sig" varefter riksnivån tar avstånd utåt. Så målar man över sprickorna i fasaden. Vad som det möjligen skulle kunna råda delade meningar om, är hur man ska uppträda utåt för att hålla de mest extrema inom väljarkåren på gott humör utan att oroa de mer naiva. Det är säkert ingen enkel balansgång för SD under dessa dagar, men den balanskonsten är dock inövad under flera år. Den ideologiska vattendelaren inom SD går mellan de som ser som partiets huvuduppgift att slå vakt om Sverige och de som ser som partiets huvuduppgift att hata invandrare och i synnerhet muslimska sådan. Kärleken till Sverige är inte särskilt stark i den Skåne-baserade partiledningen. Partiets Skåne-distrikt har rötter i de Sverige-fientliga separatisktpartier som under 1980-talet ville bryta loss Skåne från Sverige och åteförena landskapet med Danmark.
Lars: Tror dessvärre att du har rätt. Det handlar inte om en splittring inom SD utan snarare om att personer på lägre nivå säger det partiledningen egentligen tycker. Sen kan partiet dra nytta av att förknippas både med dessa allt igenom inkorrekta åsikter och ett avståndstagande från dem. Listigt och fult.

Martin Nilsson: Jag tror bestämt att jag svarat på din kommentar i kommentarsfältet på en annan blogg. Antar att du klistrat in den på så många ställen som möjligt eftersom du till och med stavar fel på samma ställe. Angående innehållet är det ingen som utnyttjar stackars SD. Allt folk gör är att diskutera den politik de för fram och deras politiska gärningar. Detta hör demokratin till. SD måste stå för sin politik det kan ingen annan göra. Ställer man inte upp på det är man inte för demokrati. Argumentera för er politik istället för att klaga på det demokratiska spelet.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM