TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Jag väntar fortfarande på ett offentligt uttalande från Jimmi Åkesson där han avstånd till den personen som gjorde det, tänk om det hade varit framstegspartiet som hade blivit utsatt för massakern.


Hör sverigedemokraterna verkligen hemma i vår demokrati. Ett parti med samma grundsyn på invandrare som han som sköt unga socialdemokrater i Norge.


Det är märkligt ibland finns det ingen hejd på åtgärder, lagar och straff och ibland är det bara helt tyst.2011-07-24, 13:38  Permalink
Andra bloggar om:  


En mer relevant fråga är väl varför pajasen Juholt är helt tyst.
Helvetet drabbade ju ett broderparti i vårt närmsta grannland
Nu har ju Juholt iofs uttalat sig. Det gjorde han tidigt. Kanske dags att följa nyheterna?
Åkesson har ju uttalat sig. Häng med lite Lindblom.


Nils Erik Lindblom: jag har läst Jimmi Åkesson , men jag hade väntat mig mer från en person som sagt att lag och ordning är den viktigaste politiska frågan.
Det är så fruktansvärt äcklande med alla dessa svenska sossar som letar syndabockar bland politiska meningsmotståndare, innan kropparna efter offren ens hunnit kallna. Skäms allihop!

Jimmie Åkesson uttalade sig under lördagen:
http://sverigedemokraterna.se/2011/07/23/ett-angrepp-pa-hela-det-demokratiska-samhallet/


Nils Erik Lindblom: Det finns en gärningsman. Ingen behöver leta efter några syndabockar. Och gärning har även berättat om sina motiv.

jag har läst Jimmi Åkesson , men jag hade väntat mig mer ifrån i partiledare som har sagt att lagt och ordning skall vara den viktigaste frågan.
Så lågt, så banalt men ack så förutsägbart. Kan inte liken få kallna innan ni försöker utnyttja tragedin till att ta billiga poäng?


Nils Erik Lindblom: jag bara förväntar mig att Jimmi Åkesson skall ta ansvar som partiledare och fördöma dom som gör ett sånt fruktansvärt brott som det som skett.

Jag är väldigt upprörd över det som har hänt
Det är ju inte (bara) gärningsmannen ni/du utser som syndabock, utan politiska meningsmotståndare vars ideologi ni/du menar ligger bakom massmordet. Kan du inte stå för vad du skrev istället för att försöka glida undan?

Vad mer menar du att Jimmie Åkesson skulle ha sagt? Vad saknar du i hans uttalande?
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM