TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Det regnar ute nu och som uppväst i en kristen kultur är det lätt att jämföra med när Jesus spiakdes upp på korset av judarna och GUD lät regnet falla över Isreal.
Det kan kännas som GUD vill lägga en våt filt över oss alla för att vi skall hålla oss lugna och tänka efter.

 

PÅ facebook igår var det gnabb om Reinfeldts sätt att handera den uppkommna situation. Att han inte ville stita i någon tv soffa, var det bra eller dåligt. Och var vi bra eller dåliga som skällde över att han försökte ta politiska poäng.

 

Sen den 11 september 2001 har vi levt i skuggan av terror hot och länderna har byggt upp försvar mot terrorhor. Den 11 september anföll al-Qaida och Usama bin Laden USA och all terror fick muslimskt ansikte.

 

Men i fredags kom terron från det hållet som vill bevara Norge norskt . Dom som vill stänga uta alla färgade för att Norge bara skall satsa sitt land på norrmän, dom dödade norrmän. han valde att inte försöka övertyga sina motsändare med retorik utan med att döda dom. Percis som dom beskyller muslimer för att göra. Då var det plötsligt rätt att döda andra människor.

 

Men socialdemokratin är aldrig några mörkermän socialdemokraterna lever alltid i ljuset och låter inte sig ätas av hämdens mörka kraft.   Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM