TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Det känns tungt idag och man vill bara skrika ut sin upprördhet. Jag bloggade igår och funderade över om det kunde vara Libyen som hämnades. Men idag är en etisk norrman som är anhållen både för bomben och skotten.
En man med höger nationalistiska åsikter. Vad lätt det är att ha fel. Och nu kommer jag inte vara så smart att jag slutar tänka högt idag.

 

Jag väntar på Jimmi Åkessons och Sverigedemokraterna beklagande. Och andra sidan har Jimmi Åkesson sagt att det är personer som Mona Sahlin som varit för det mångkulturlella samhället som fått honom att engager sig politiskt.

 

Terrorattacken i Norge har gett terron ett nytt ansikte och nu är det inte bara islamister som använder bomber för att påverka.

 

Att åka ut till ett ungdomsläger och stjuta unga människor. Hur kommer detta att förändra samhället?

 

Vad tänkte han , vad ville han ha för effekt. Bli kändis för en dag eller martyr i kampen mot socialdemokratin.det är egentligen inte nytt. Det har hänt förut i Sverige men inte så stort. Har vi glömt skjutningarna i Malmö, Lasermannen, mordet på Björn Söderberg, attacken på Norrskensflamman....


Nils Erik Lindblom: Du har förstås helt rätt, vi pratar aldrig om terrorisem från höger. Eftersom det ät höger/nationalister som pratar om terrorismen och som ett hot från muslimer
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM