TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Vem bombar fredliga Norge. Det är så offatbart att någon vill spränga bomber i Norge. Att det sedan har hört skottlossningen på norska SSU sommarläger, verkar som attentatet inte bara är riktat mot Norge utan även mot socialdemokratin.

Än så länge har det inte hört något om någon avsändare på bomben eller skottlossningen.

 

Det kan ju bara spekuleras vem som vill skada Norge. och om det riktas mot eller Socialdemokratin. Står Norge bakom angreppet mot Libyen och skulle Libyen och Kaddafi kunna tänka sig att spränga bomber i  Norge för att hämnas.

 

För mig är allt bara ofatbart och overkligt. Men det finns någon/ några där ute som vill skada Norge och socialdemokraterna.2011-07-22, 19:34  Permalink
Andra bloggar om:  


"Ofatbart att någon vill bomba fredliga Norge"...detta var väl väntat...vi hade tur denna gång, det kunde lika gärna blivit Stockholm....detta är Islams sanna och intoleranta och ondsinta natur...
Men olle, vet vi något om vem som gjort detta? Det kan väl lika gärna vara några stollar till höger om mig på den politiska skalan. Låt oss inte nyttja detta till att slå på "the usual suspects". Eller skall vi ta och lyncha några svarta för säkerhets skull?
"Men olle, vet vi något om vem som gjort detta?"

Enligt SVT så har den islamistiska Ansar al-jihad al-alami tagit på sig skulden...
olle häggs sanna och intoleranta och ondsinta natur lyser igenom med förskräcklig tydlighet.Innan han vet orsak och motiv är han beredd att döma och skuldbelägga Islam.
Olle, tyvärr verkar verkligheten ha sprungit ifrån dig. Visserligen applåderar islamister dådet, men den misstänkte gärningsmannen är en blond högerextrem norrman. Inga skägg eller turbaner så långt ögat når.

Detta fruktansvärda nidingsdåd kan ge tillfälle till en enkel observation:
Rote Arme Fraktion representerar inte vänsterpartiet.
Fredagens mördare representerar inte moderaterna.
Islamister representerar inte hundratusentals svenska muslimer.

Det är skillnad på extrema våldsbenägna galningar och vanligt hyggligt folk. De förra skall bekämpas stenhårt, de senare skall välkomnas in i gemenskapen.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM