TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Jag har en knäpp idé. Jag gillar när jag hör eller läser om saker som vi i Sverige trott varit ur svenskt. Ofta är det saker som nationalsterna använder för att visa på att dom är för det svenska. Och det är ju inte sa att jag inte gillar svenska saker. Men jag tycker hemskt illa om rasism. Dessutom tror jag att det mesta som vi upplever som svenskt har importerats från utlandet eftersom vi är ett litet land så är det inte här som idérna till nymodigheter flödar. Jag håller på läser Lasse Bergs Gryning över Kalahari som handlar om människans utveckling. Och enligt boken som kommer "våra" gudar Oden och Tor från Mesopotamiens gudavärld. Mesopotamien anses vara den första civilsationen och låg mellan Eufrat och Tigris.

 

En annan spännande sak i boken handlar om dans och rythmer. Ibland när jag hör ett musik stycke så kan jag känna en väldig optimism som om det inte finns några olösliga problem eller hinder i livet.

Och i boken får jag viss bekräftelse på det att vi får kraft och tro ur rytmen och dansen.

Jag lyssnar mycket på både podradio från p1 och musik i min mp3 spelare och jag tycker bägge är lika bra, men har inbillat mig att ett tal program är nyttigare för att det ger kunskap, men nu förstår jag att musiken är lika nyttig.Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM