TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Vi måste börja om. På bara några år har Reinfeldt gjort om Sverige och raserat folkhemmet. Jag vet inte hur långt han tänker gå. Men det är farligt att göra folk för fattiga. För då har dom inget att förlora på att göra revolution. Reinfeldt är farlig för han är duktig. Han flyttar hela tiden blickpunkten till motståndarna och gör dom till dom skyldiga. Reinfeldt pratar hela tiden om arbetslinjen. Medan han anser att Försäkringskassan och a-kassan är bidragslinjen. Det här är gammal klassik höger poltik. Arbetare / löntagare skulle inte ha någon trygghet dom skulle arbeta. Reinfeldt håller på att montera ner välfärden. Välfärden som vi har byggt långsamt sedan andra världskriget. 

Nu måste vi börja om och sätta alla på skolbänken och undervisa om idén med folkhemmet och ett samhälle för alla med trygghet som a-kassa, sjukförsäkring och socialförsäkring. Förklara varför vi har detta och att alla tjänar på att vara med.2011-07-12, 10:42  Permalink
Andra bloggar om:  


Vadå alla på skolbänken? Är inte korrelationen snarare så, att ju mer skolbänk desto mer Alliansröstande?

Jag är inte säker på att det är väljarna som ska utbildas, utan snarare de socialdemokratiska partiföreträdarna. Kanske är det till och med så, att väljarna i två val utbildad dessa, men att det kanske kräver ett val till för att de ska få ut examen i 2000-talspolitik.


Nils Erik Lindblom: Hur många har köpt och har möjlighet att köpa extra försäkringar för pengarna som dom fått i jobbskatteavdrag eller bara sparar om dom blir arbetslösa eller sjuka . I min bransch som målare är det nästan i målare som kan jobba fram till pensions åldern vid 65, hur skall det gå för när dom blir arbetsskade och riskerar att bli uppsagda efter 6 mån. vem kommer att anställa.
Hur skall dom kunna tvinga ner tempot på arbetsplatserna om man lyckas få målarna att inse att dom måste jobba lugnare för att kroppen skall hålla
Som sagt, är det inte så att ju längre folk suttit på skolbänken desto mer borgerligt röstar de. Jfr SACO och LO. Men det kanske är fel skolbänk de nött? Att riktig skolbänksnötning är den som leder fram till socialdemokratiskt röstande?


Nils Erik Lindblom: hur tror du dom fackliga utbildningarna har påverkat och varför vill alliansen stoppa dom.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM