TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Borde man inte förvänta sig att någon som pratar om att värna och upprätthålla lagen även följer lagen själv. Jimmi Åkesson och SD gick hårt ut under sitt tal i Almedalen att Lag och ordningen var frågor som dom tänker driva.
Men själva tänker SD ta bilder på sina politiska motståndare lägga upp ett fotoregister. Hur lagligt är det och tänker dom fråga dom som dom fotograferar om dom är för eller emot SD.2011-07-11, 22:11  Permalink
Andra bloggar om:  


Precis den frågan ställde jag mig också, när jag fick veta att de gjorde på det sättet. Är det kanske så att SD har en egen lagbok för dem och en annan för andra människor? Hur kan de annars hävda att det är lagligt att åsiktsregistera människor på det viset de gör...
1. Är det olagligt att fotografera?
2. Är det olagligt att lägga upp bilder på facebook?
3. Finns du?


Nils Erik Lindblom: du verkar tro att jag finns eftersom du svara på min blogg. Om SD skall stå upp för lag och ordning. Så måste dom kunna lagen
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM