TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Jag hörde en person som sa att alla svenskars önskan är att staten Israel skall upphöra att finnas till. Jag har funderat väldigt mycket över det. Allt handlar ju om fred och frihet för alla människor. När staten Israel bildades så handlade det om att ge Judarna en fri zon ,ett land att leva i efter allt dom fått uppleva i Hltlers Tyskland. Det som idag är Israel var på den tiden en engelsk koloni. Men ingen tänkte på att man tog landet ifrån Palestinierna och gjorde dom hemlösa. Och man fick ett nytt hemlöst folk.

Jag förstår inte varför Palestina/ Israel inte kan vara ett land både för Palestinier och Judar. Att bägge folken har fullständiga medborgliga rättigheter i ett land med gemensam lag och parlament.

När staten Israel bildades förklarade Palestinierna Israel krig och det kan man förstå för vem vill bli av med sitt land. Och det har varit krig fram till att Palestinierna erkände staten Israel. Och nu har Palestinierna fått en bit mark. Men nu måste det vara Israels tur att erkänna Gaza som Palestiniskt territorium. Varför respekterar inte Israel sina nya grannar?


2011-07-09, 10:30  Permalink
Andra bloggar om:  


Det är inte den ens fel att situationen är som den är-
parterna måste ta sitt ansvar och utanförskapet
media krönikörer lära sig det uppkomna historiska skeende att verka i fredens anda -Israels rätt att ha säkra och försvarsbara gränser ä ju en självklarhet och det palestinska folkets strävan i fredligt samförstånd skapa judafolkets framtid i gemenskap....
Visst finns det araber i Knesset. Vad jag inte kan förstå är varför det inte finns judar inom det palestinska självstyret. Varför är inte mångkultur gott nog för palestinierna?
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM